Carens OilsProductenIndustriegassen Air Liquide

Albee en Junior gasflessen van Air Liquide

ALbee en Junior zijn kleine, gemakkelijk hanteerbare koopcilinders. Deze gascilinders zijn makkelijk in gebruik, veilig, compact, mobiel en beschikbaar in verschillende formaten en met diverse gassen (zuurstof, acetyleen, helium, menggas, argon, stikstof,...)

Waarom zou je een gascilinder ALbee of Junior aankopen?

Betaal geen huur meer op je gascilinder, en je kan standaard omruilen! Je koopt een volle ALbee of JUNIOR cilinder en daarna volstaat het om de lege cilinder binnen te brengen en te vervangen door een vulling.

Gebruiksklare gascilinder

Elke ALbee cilinder is voorzien van een volledig geïntegreerde kraan/drukregelaar. Dat betekent dat elke cilinder meteen gebruiksklaar is. Door de handige ON/OFF hendel worden lekken en verspilling door een slechte sluiting vermeden. Bovendien kan je hiermee ook snel de gastoevoer afsluiten, wat veiliger is.

Lichte gascilinder, makkelijk hanteerbaar

De ALbee en Junior cilinders zijn licht: van 7 tot 25 kg, afhankelijk van de capaciteit van de cilinder en het gas (argon, menggas, zuurstof, acetyleen, stikstof, formeer of helium) Deze cilinders zijn makkelijk te vervoeren. De beschermkap met ergonomische handgreep zorgt ervoor dat de cilinder goed hanteerbaar is. Je kan ze dus makkelijk meenemen om overal te lassen, zelfs op steigers, en in om het even welke houding.

Gebruiksvriendelijke gascilinder

Je bent een leek in het lassen? Geen probleem! De ALbee gascilinder beschikt over een ON/OFF schakelaar, een snelkoppeling en een permanente visuele weergave door de manometer, wat de bediening aanzienlijk makkelijker maakt.

Een veilige gascilinder

De veiligheid van onze gebruikers is prioritair voor ons. De ALbee cilinders worden op het terrein gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Daarom hebben wij met ALbee een systeem met 'nul lekken' ontwikkeld en wordt de drukregelaar beschermd tegen eventuele schokken. Bovendien krijgen de cilinders en de drukregelaar bij elke navulling een volledig onderhoud door Air Liquide.

Welke gascilinder is geschikt voor lassen, afpersen, ballonnen opblazen, ....?

De ALbee en Junior cilinders zijn beschikbaar voor diverse toepassingen: TIG, MIG/MAG, halfautomaat of autogeen lassen, snijden, HVAC toepassingen, opblazen van ballonnen, opzoeken van lekken,... Voor meer inlichtingen kan u steeds bij ons of Air Liquide terecht.

Meer informatie:


 
Geïnteresseerd in onze producten? Vraag een offerte