Carens Oils bvba
Westerlosesteenweg 79 A1
2230 Herselt, Antwerpen

Tel : 014 22 23 89
Fax : 014 22 34 88

info@carensoils.be

Ad Blue

Air1®: de betrouwbaarste en efficiëntste oplossing voor uw AdBlue.
Met Air1® bieden Yara en Brenntag de gemakkelijkste en betrouwbaarste oplossing voor de levering van AdBlue door heel Europa. U kunt er van op aan dat de service van Air1® probleemloos en kostenefficiënt is.

Gegarandeerde levering

Met Air1® is de levering van AdBlue door Yara, Europa's grootste producent van AdBlue, verzekerd. Met meerdere productiefaciliteiten in Europa kunnen wij een continue en betrouwbare levering waarborgen.

Unieke samenwerking

Dankzij de samenwerking tussen Yara en Brenntag is de levering van Adblue overal en op elk tijdstip gewaarborgd. Kiest u voor Air1®, dan kiest u daarmee voor toonaangevende bedrijven.

Hoogste kwaliteit

Air1® geeft u de garantie dat het voldoet aan de DIN 70070-norm en aan de ISO- en CEFIC-regels voor het optimaal functioneren van uw SCR-systeem. Met Air1® bent u er zeker van dat uw SCR-systeem probleemloos functioneert.

Optimale service

Air1® biedt u klantgerichte servicepakketten op maat voor elke denkbare situatie. U heeft de keuze uit tal van mogelijkheden op het gebied van tankinstallaties, telemetrie, technische steun, gebruiksondersteuning, flexibele financiering en nog veel meer.

Verpakkingseenheden


Pomp voor Ad blue toepassing te gebruiken. Bij Carens Oils te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

terug naar overzicht