Carens Oils bvba
Westerlosesteenweg 79 A1
2230 Herselt, Antwerpen

Tel : 014 22 23 89
Fax : 014 22 34 88

info@carensoils.be

Carens Oils

Carens kan terugblikken op meer dan een halve eeuw ervaring in de verkoop van brandstoffen en smeermiddelen. In 2007 werden de brandstoffenactiviteit en de smeermiddelenactiviteit opgesplitst. De verkoop van smeermiddelen, materiaal en het advies bij de toepassing van oliën en vetten werden ondergebracht in Carens Oils. Door uitgebouwde contacten met de producenten van smeermiddelen staat een team van experten ter uwer beschikking.

Onze activiteiten

Als leverancier van diverse topmerken, kunnen wij voor elke toepassing het juiste smeermiddel leveren. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk aan een zeer brede klantengroep te leveren. Carens Oils staat voor een directe communicatie met de klant, zodat op zeer korte tijd de meest efficiënte oplossingen aangeboden worden. Betrouwbaar advies, kwaliteitsproducten aan marktconforme prijzen, een grote eigen voorraad en een eigen logistieke dienst, maken van Carens Oils dé aangewezen partner voor uw smeerbenodigdheden. U kan ook bij ons terecht voor al uw materiaal nodig bij het smeren:
Onze klanten situeren zich voornamelijk in de provinciën Antwerpen, Limburg, en Brabant. De goederen worden door onszelf aan de klant geleverd.

Ons team

Pierre Cambier
Pierre Cambier
Verkoop buitendienst
Technisch adviseur

Paco Climent Lloret
Paco Climent Lloret
Transport
Magazijn

Els Carens
Els Carens
Verkoop binnendienst
ManagerCarens Oils Carens Oils Carens Oils Carens Oils Carens Oils Carens Oils